icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Schiedam, 52 woningen, Park Harga

Fase 5 is de laatste fase van het project Park Harga te Schiedam. Deze fase in Park Harga bestaat uit 2 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één kapwoningen en 38 eengezinswoningen. Alle 52 woningen hebben hoogstaande architectuur en worden gebouwd o.b.v. de laatste duurzaamheidseisen.

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Architect
Steenhuis Bukman Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Uitvoeringsperiode
November 2021 - 1e kwartaal 2023

Gebouwd met de laatste duurzaamheidseisen en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen in Park Harga worden opgeleverd conform de laatste duurzaamheidseisen. Elke woning wordt voorzien van een eigen bodemwarmtepomp, waarbij sommige huizen ook zijn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast worden alle woningen standaard geleverd met vloerverwarming.

Laanwoningen

In het rustige middengebied en langs een fraaie singel komen de Laanwoningen. De tussenwoningen hebben een beukmaat van 5,4 en de hoekwoningen een beukmaat van 5,7 meter. De meeste hoekwoningen zijn tevens voorzien van een aangebouwde garage. Het speelse metselwerk, kleurgebruik en de horizontale elementen geven de woningen een klassiek en charmant uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp.

Oeverwoningen

De robuuste doch elegante twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen komen aan het water. De Oeverwoningen hebben één ding met elkaar gemeen: ze liggen allen fraai met hun tuin direct aan het water. De woningen hebben vanuit de achtertuin zicht richting de nieuw aangelegde sportvelden.

Projectwebsite Park Harga