icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Mijn Woning

Een huis kopen is een bijzonder en vooral leuk moment! In de periode die volgt na het ondertekenen van de koopovereenkomst moeten er veel keuzes worden gemaakt en kan de woning aangepast worden aan jouw wensen. Vervolgens gaat de bouw van start en krijgt de woning vorm. Tot eindelijk het moment komt dat je daadwerkelijk de sleutel in handen krijgt en je huis ook echt je thuis kan worden. Wij staan tijdens het gehele proces aan je zijde.

Mijn woning - Logo HOOMCTRL

HOOMCTRL

Hoomctrl is de schakel tussen de kopers, kopersbegeleider, uitvoerder en (onder)aannemer. Met behulp van de speciaal voor de huizenmarkt ontwikkelde software houden wij de communicatie helder en overzichtelijk. Dit is een webportaal waar alle partijen altijd up-to-date inzicht hebben in de woonwensen van de kopers.

(Kopers krijgen bij de aankoop van een woning inloggegevens) 

Log in op HOOMCTRL
SWK en Woningborg.JPG

Waarborgcertificaat

Het waarborgcertificaat van SWK of Woningborg N.V. biedt zekerheid. Zekerheid dat de woning vrijwel altijd wordt afgebouwd of de koper schadeloos wordt gesteld bij een faillissement van de ondernemer voor oplevering. Bovendien waarborgen ze na oplevering de garantie die wij als ondernemer verstrekken.

Mijn woning - Bouwnu logo

Bouwnu.nl

Klantgericht bouwen is voor ons ontzettend van belang en een tevreden klant natuurlijk ook. Om dit te kunnen meten werken we samen met Bouwnu.nl. Zo kunnen wij onze bedrijfsvoering optimaliseren en nog klantgerichter bouwer in de toekomst!

Als kopers ontvangt u van ons op verschillende momenten in het bouwproces korte enquêtes. Hier kunt u, desgewenst anoniem, uw mening geven.

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen, een stichting met ruim 10 jaar ervaring in het meten van prestaties van aannemers bij de bouw van koopwoningen. Het is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw, een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Lees meer
"Ondanks hun vele en grote projecten toch een heel persoonlijk en familiair gevoel tijdens de samenwerking. Alles is bespreekbaar en wordt adequaat gecommuniceerd en afgehandeld." Dhr. van Lenten
0051-006_Logo-kroon en de koning+_RGB, vierkant.jpg

Nazorg zonder zeuren

Kroon & de Koning bv beschikt over een eigen serviceafdeling en we winden er geen doekjes om. Bij alles wat mensenhanden maken, kan wel eens iets misgaan. Dus ook bij ons. In dergelijke gevallen moet u erop kunnen vertrouwen dat uw op- en aanmerkingen heel snel tot het gewenste resultaat leiden. De goede naam die Kroon & de Koning in de loop van de jaren heeft opgebouwd, staat daar borg voor. Bovendien is bij het vormgeven aan onze huidige organisatie naast kwaliteitsbewaking extra aandacht besteed aan het aspect service.

Naar het serviceformulier

Veel van bovenstaande informatie is gericht op kopers (mensen die een huis hebben gekocht dat door Kroon & de Koning is gebouwd).