icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij?

Kroon & de Koning bv is actief in de woning- en utiliteitsbouw en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot, regionaal bouwbedrijf. Een bedrijf dat zich in de omgeving Rijnmond, maar ook ver daarbuiten, mag verheugen in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen.

Kroon & de Koning bv ontwikkelt en realiseert projecten voor ontwikkelaars, gemeenten, particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven.

Als ervaren aannemer heeft Kroon & de Koning de meest uiteenlopende woning- en utiliteitsbouwprojecten gerealiseerd, variërend van nieuwbouw, verbouw tot renovatie en onderhoud. De bouwopdrachten komen op verschillende manieren tot stand. Uit eigen projectontwikkeling, maar ook door samen te werken in bouwteamverband, bouwcombinaties en uiteraard uit aanbesteding.

Regio waarin we werkzaam zijn

Kroon & de Koning bv heeft als kerngebied de regio Zuid-Holland, maar ook in de aangrenzende regio's zoals de Zeeuwse eilanden en Noord-West Brabant kunnen wij projecten realiseren. In deze regio heeft Kroon & de Koning een goede marktpositie verworven met een uitstekende naam.

Met tal van woningbouwverenigingen, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven in het gebied bestaan goede en duurzame relaties. De projecten variëren van grootschalige woningrenovatie, grote bedrijfsgebouwen en woningbouw, al dan niet in eigen ontwikkeling.

Opvallende ontwikkeling

Kroon & de Koning bv staat er om bekend dat zij producten en diensten levert met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij heeft ons bedrijf zich de afgelopen jaren grondig aangepast aan het veranderende karakter van de markten voor woningen en bedrijfshuisvesting. Van een traditionele, degelijke bouwer hebben wij ons ontwikkeld tot een organisatie die de klant echt centraal stelt. De degelijkheid is gebleven, maar we zijn nu beter dan ooit in staat flexibel in te spelen op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Hiertoe beschikken wij over een team van circa 80 medewerkers dat zich kenmerkt door een evenwichtige mix van de rust en ervaring van onze oudere vakmensen en het enthousiasme en de dynamiek van onze jonge specialisten. Wezenlijk onderdeel van onze klantbenadering is een open en oprechte wijze van communiceren.

U weet wat u aan ons heeft

Onze werkwijze is eigentijds, transparant en vaak verrassend. Wij treden u actief tegemoet, dat wil zeggen we denken altijd mee en komen in veel gevallen uit eigen beweging met slimme oplossingen. Oplossingen waaraan u wellicht zelf niet had gedacht en die u bijvoorbeeld geld besparen of tegen een kleine extra investering heel veel meerwaarde opleveren.

Ook kijken we kritisch naar de technische haalbaarheid van (onderdelen van) uw bouwplannen. Waar mogelijk passen we kwaliteitsverhogende en/of tijdbesparende nieuwe technieken toe. Alles met het doel u te leveren wat u wenst, een goed kwaliteit tegen reële prijzen, binnen het gestelde budget.

Renovatie en onderhoud

Als klantgericht aannemer is Kroon & de Koning de juiste partner voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Door de inzet van eigen mensen zijn de lijnen kort en worden de betrokkenheid en kwaliteit verhoogd. Kroon & de Koning heeft ruime ervaring met groot onderhoud, planmatig onderhoud, mutatieonderhoud en service- en klachtenonderhoud.

Binnen Kroon & de Koning bv realiseert de afdeling Renovatie & Onderhoud kleinschalige nieuwbouw, verbouwingen, renovatieprojecten, planmatig- en mutatieonderhoud. Tot onze opdrachtgevers mogen wij diverse gemeentes, woonstichtingen, zorginstellingen, bedrijven en particulieren rekenen.

De afdeling bestaat uit enthousiaste en zelfstandige medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in onderhoud en renovatie. Daarnaast werken wij met vaste, gespecialiseerde en gecertificeerde, onderaannemers en installateurs. Om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen, hebben wij een selectie gemaakt van door ons gerealiseerde projecten, hiervoor verwijzen wij u naar onderstaande link "Projecten" onder de tab Renovatie & Onderhoud.

Bekijk onze projecten