icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Dordrecht, 48 won Oudelandstraat

In opdracht van Trivire realiseert Kroon & de Koning in de wijk Oudeland-en Poelwijckstraat 23 grondgebonden woningen en 25 appartementen.

Opdrachtgever
Trivire
Architect
Lugten Malschaert Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Uitvoeringsperiode
Voorjaar 2022 - Najaar 2023

Het project

Na de sloop van de oude woningen aan de Oudeland- en Poelwijckstraat zal Kroon & de Koning nieuwe woningen realiseren. Het gaat om 23 eengezinswoningen waarvan 12 kleinere woningen en 11 grotere woningen. Alle eengezinswoningen hebben drie slaapkamers en een ruime tuin. Naast de eengezinswoningen komen er 25 (galerij)appartementen met een woonoppervlakte van 70 m2. De appartementen hebben allemaal twee slaapkamers en een mooi balkon. 

Ook worden er op eigen terrein ruime parkeerplaatsen aangebracht, waardoor er na realisatie van het project voldoende parkeerplaatsen in de wijk aanwezig zijn. Naast het parkeerterrein komen er ook voldoende fietsparkeerplaatsen in het gebied.