03.04.19

Samenwerkingsovereenkomst Kade Noord Alblasserdam

Op woensdag 3 april 2019 is het contract getekend voor project Kade Noord te Alblasserdam. Kade Noord is het afsluitende project van de ontwikkeling Alblasserwerf, op het terrein van de voormalige scheepswerf van Verolme. Opdrachtgever van dit project is Alblasserwerf cv, een samenwerking van AM en VolkerWessels Vastgoed. Naar verwachting zal eind mei worden gestart met de bouw.

Mooie ligging met vrij zicht op de rivier

Het project bestaat uit 6 kadewoningen en 3 woontorens met in totaal 27 luxe appartementen. Alle bewoners hebben een vrij zicht op de rivier de Noord. Voor de deur stopt de waterbus met vervoer naar Rotterdam, Dordrecht of een andere tussenliggende halteplaats. Het ontwerp van de woningen komt van Klunder Architecten. De duurzame woningen en appartementen worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp en zonnepanelen.

Voor meer informatie zie www.wonenaandenoord.nl

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.