icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 april 2022

Persbericht

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

Beeldmerk_FC.jpg

verbonden door een krachtig beeldmerk met behoud van diversiteit en eigen lokale cultuur

Rijssen, 21 april 2022 Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logoIn de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsenen alle andere plekken waar we aan het werk zijnDeze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen. 

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.  

Omdat we onze diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen ons concern koesteren, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam en zullen ze herkenbaar zijn aan het nieuwe beeldmerk en de eenduidige stijl. 

Voor meer informatie: 

Ingrid Prins, woordvoerder 

T +31 6 515 92 484  

iprins@volkerwessels.com  

www.volkerwessels.com  

Kroon & de Koning

Dit betekent voor ons, Kroon & de Koning, dat wij voortaan het nieuwe beeldmerk zullen voeren, in combinatie met onze eigen naam. Net als voorheen zijn we er trots op dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging wordt het voor ons intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf.

0051-006_Logo-kroon en de koning+_FC.jpg