17.07.19

Ondertekening intentieovereenkomst Het Ouden Huis

Op woensdag 16 juli hebben Kroon & de Koning en Stichting Mozaïek Wonen de intentieovereenkomst getekend voor de realisatie van het appartementengebouw "Het Ouden Huis" te Bodegraven.

Het Ouden Huis

"Het Ouden Huis" in Bodegaven komt aan de Vrije Nesse, naast het wooncomplex voor senioren, "Nieuw-Rijngaarde". Er komen 22 zelfstandige sociale twee- en driekamer huurappartementen met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Tevens worden er twee woningen gerealiseerd voor bewoners met verpleegzorg, een ruimte voor verpleging in opleiding en een gemeenschappelijke woonkamer. Daarnaast komt er ook een inwonende zorgverlener die als aanspreekpunt fungeert en 24 uurszorg coördineert. Zo zijn gezelschap en hulp altijd dichtbij en wonen de ouderen zelfstandig, maar met een vangnet. Wanneer de behoefte aan zorg groter wordt, is verhuizen in dit geval niet nodig.

Planning bouwactiviteiten

De planning is dat in het 1e kwartaal van 2020 de eerste paal de grond in kan. De oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal van 2021.

foto: Esther van Berk, de Visiegraaf

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.