icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juni 2022

Ondertekening contract 26 woningen Mijnsheerenland

De aanstaande bewoners van 26 woningen in Mijnsheerenland zullen nog even geduld moeten hebben, maar met de ondertekening van de aannemingsovereenkomst is het officiële startsein voor de bouw gegeven.

Op 13 juni zetten Dennis Lausberg van opdrachtgever HW Wonen en Arto in ’t Veld en Ivo Zweekhorst namens Kroon & de Koning daarvoor hun handtekeningen. Oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal in 2023. De bouw is inmiddels gestart.

Het project omvat 20 senioren- en 6 eengezinswoningen op 2 locaties in Mijnsheerenland. HW Wonen en Kroon & de Koning zijn inmiddels goede bekenden van elkaar. Zij realiseerden eerder een project met dezelfde woningen volgens het PlusWonen-concept van bouwbedrijf VolkerWessels, waar Kroon & de Koning deel van uitmaakt.