icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 mei 2018

Nul Op de Meter woningen in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland aan de Kloosring heeft Kroon & de Koning voor HW Wonen 10 energieneutrale huurwoningen gerealiseerd. Een bijzonder mooi project waarin energiebesparende en -opwekkende voorzieningen centraal staan.

Warmtepomp en zonnepanelen

Klimaatgarant is verantwoordelijk is voor de installatietechniek.
De eengezinswoningen zijn gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De toekomstige bewoners ontvangen half mei de sleutel van hun nieuwe huurwoning.

Nederland in 2050 energieneutraal

Dat is de ambitie. Om dit te bereiken moeten alle nieuw te realiseren woningen vanaf 2020 bijna energieneutraal worden. Door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen wordt het energieverbruik bij gemiddeld verbruik teruggebracht tot nul.

De Hoeksche Waard nog “groener”

Met de komst van deze woningen in de Hoeksche Waard wordt de stap gezet naar een groenere leef- en woonomgeving. Samen zetten wij ons in voor goede woningen, nu en in de toekomst.