icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 november 2018

NOM Keur Nieuwbouw woningen

Sinds kort hebben we als Kroon & de Koning NOM Keur op nieuwbouw. NOM Keur is een keurmerk waarbij de bewoners centraal worden gesteld. Bij het vaststellen van de energieprestatie is een aangenaam en gezond binnenklimaat als startpunt genomen.  

Toetsing in theorie en praktijk

Om te komen tot NOM Keur wordt in de voorbereidingsfase een complete theoretisch toetsing gedaan op alle relevante onderdelen. Dit omvat energieverbruik, warmwatercapaciteit en veiligheid tot geluidproductie van de installatie. Daarna wordt alles in de praktijk getoetst. Als de praktijk overeenkomt met de theorie, wordt het certificaat verstrekt.

Garantie

Ook wordt de prestatie nog minimaal 10 jaar gemonitord om zo de gebruiker te garanderen dat zijn woning blijft voldoen aan de gestelde eisen. Als één van de eerste VolkerWessels bedrijven hebben we het keurmerk op Nieuwbouw behaald, door het gehele keuringstraject te doorlopen bij de seniorenwoningen die op Goeree Overflakkee zijn gebouwd, in opdracht van FidesWonen. Iets om trots op te zijn!

 

Meer informatie over NOM Keur is te vinden op https://nomkeur.nl