icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 mei 2018

Feestelijke start bouw 14 woningen Zwijndrecht, Zomerdijk fase 2

Begin april is aannemer Kroon & de Koning gestart met de bouw van de 14 woningen in de laatste fase van het project Zomerdijk in Zwijndrecht. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft BPD maandag 7 mei een feestelijke bijeenkomst georganiseerd op de bouwplaats voor alle kopers en betrokkenen van dit project.

Kopers plaatsen samen met wethouder funderingsbalk

Na het welkomstwoord van René Schepers, Ontwikkelingsmanager bij BPD Ontwikkeling, werd door wethouder A.T. Kamsteeg van de gemeente Zwijndrecht een briefje uit de hoge hoed gepakt. De kopers van bouwnummer 13 waren de gelukkigen en mochten samen met de wethouder een funderingsbalk plaatsen.

Na de toost en speeches van de wethouder, BPD en Kroon & de Koning, werden de kopers in de gelegenheid gesteld om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun toekomstige buren.

Zomerdijk

De woningen in Zomerdijk liggen aan de Onderdijkserijweg, onder aan de dijk van de Oude Maas. De nieuwbouw is omringd door de bestaande bebouwing van Zwijndrecht. De 14 woningen van nieuwbouwproject Zomerdijk fase 2 zijn verdeeld over 2 woningblokken. De woningen in fase 1 zijn reeds opgeleverd en bewoond. De nieuwbouwwoningen van Zomerdijk sluiten mooi aan bij de omliggende woningen in Zwijndrecht. De woningen hebben schuine daken met (optioneel) speels mee-ontworpen dakkapellen, twee kleuren gevelsteen en kozijnen in leigrijs of wit om deze te accentueren. Alle woningen zijn verkocht.