icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 maart 2021

Feestelijke sleuteloverdracht eerste woning project Buytengewoon in Hendrik Ido Ambacht

Op woensdagmiddag 17 maart is door wethouder André Flach de symbolische sleutel aan de kopers van de eerste woning van het project Buytengewoon in Hendrik Ido Ambacht overhandigd. Voordat dit gedaan kon worden, werd door de jarige dochter van de kopers het lint voor de woning doorgeknipt. Wat een buitengewoon cadeau!

Buytengewoon

Het woongebied Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Er worden in totaal 77 koopwoningen gebouwd, waarvan 16 twee-onder-één-kapwoningen en 61 rijwoningen. Deze "Buytengewone" woningen zullen stuk voor stuk garant staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort, allemaal worden ze uitgevoerd in verschillende afmetingen. Aan het ontwerp van de woningen ligt het rustieke karakter van deze nieuwe woonwijk ten grondslag. Een statige architectuur, met oog voor detail, grote raampartijen en bijzondere stijlelementen.