icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 november 2018

Feestelijke bouwmijlpaal Oosterpark Ouddorp

Vorige maand is aannemer Kroon & de Koning gestart met de bouw van de 14 woningen in het project Oosterpark te Ouddorp. Eerdere fases van dit project zijn ook door Kroon & de Koning gebouwd en met deze fase wordt de wijk uitgebreid met mooie 2-onder-1-kap-woningen.    Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft VolkerWessels Vastgoed op donderdag 8 november een feestelijke bijeenkomst georganiseerd op de bouwplaats voor alle kopers en betrokkenen van dit project.

Koper slaat samen met zijn zoontje de “eerste paal”

Na het welkomstwoord van de heer Langerak (VolkerWessels Vastgoed), werd door de heer Den Hertog, samen met zijn zoontje, de cabine van de heistelling betreden en de symbolische eerste paal geslagen. Na de toost en speeches werden de kopers in de gelegenheid gesteld om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun toekomstige buren.

Oosterpark

Het plan Oosterpark is aan de rand van Ouddorp gelegen. Deze fase bestaat uitsluitend uit 2-onder-1-kapwoningen. Dit zijn ruime en praktische woningen, beschikbaar in twee verschillende varianten. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.