26.10.18

Feestelijke bouwmijlpaal Maximahof te ’s-Gravendeel

Afgelopen mei is aannemer Kroon & de Koning gestart met de bouw van de 9 “comfort” woningen in het project Maximahof te ‘s-Gravendeel. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft A. Barth B.V. op 25 oktober een feestelijke bijeenkomst georganiseerd op de bouwplaats voor alle kopers en betrokkenen van dit project.

Wethouder plaatst symbolische “laatste” steen

Na het welkomstwoord van de heer Barth (opdrachtgever), de heer Van Etten (wethouder gemeente Binnenmaas) en de heer Zweekhorst (directeur Kroon & de Koning), werd door de wethouder de steiger betreden om ter plaatse van bouwnummer 6 de symbolische laatste gevelsteen te metselen. Na de toost en speeches werden de kopers in de gelegenheid gesteld om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met hun toekomstige buren.

Comfort woningen

Gegroepeerd rondom een aangenaam woonerf vormen de comfortwoningen van Maximahof een stijlvol buurtje dicht tegen het centrum aan. De comfortwoningen combineren wonen en slapen op de begane grond. De woningen zijn daarom ideaal voor iedereen die gelijkvloers wil wonen, maar liever een huis heeft dan een appartement. Aan het woonerf zal bijna automatisch een zekere gemeenschapszin ontstaan. Zoals men elkaar in de Hoeksche Waard van oudsher op de dijk ontmoet om bij te praten, kunnen de bewoners hier op het woonerf elkaar ook makkelijk ontmoeten.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.