icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 december 2018

De oplevering: een bijzonder moment voor de kopers!

Een oplevering is voor een koper een bijzonder moment, iets waar ze erg naar hebben uitgekeken. Om dit moment nog feestelijker te maken, krijgen de kopers een cadeautje.

Geefeenboompje.nl

Sinds kort werken we hiervoor samen met Geefeenboompje.nl. Ze leveren diverse soorten boompjes voor allerlei gelegenheden en met een mooie symboliek. Wij hebben gekozen voor het “Happy New Home boompje”.

Vernieuwen en verduurzamen

Kroon & de Koning is als onderdeel van VolkerWessels altijd bezig met vernieuwen en verduurzamen.

De nadruk ligt steeds meer op het gebruik van duurzame materialen, duurzame bouwmethoden en het uiteindelijke energiegebruik in de gebruiksfase. In de afgelopen jaren hebben wij ons ingezet om de CO2-emissie te verlagen door ons te richten op bijvoorbeeld: meer inkoop van groene energie (met name windenergie) en meer (bedrijfs)voertuigen met A/B-label etc.

CO2-reductie

Ook in onze projecten streven we, in nauw overleg met onze opdrachtgevers, naar het toepassen van mogelijkheden om een aanvullende bijdrage te leveren aan de CO2-reductie. Dit doen wij door het toepassen van nieuwe technieken en nog verder optimaliseren van het bouwproces en de logistiek.

 

We zijn blij met deze mooie aanvulling binnen onze samenwerkingen en ook hier weer een stukje te kunnen toevoegen aan ons duurzame beleid. Vanaf deze maand gaan we het inzetten op alle projecten; de eerste kopers zijn al blij gemaakt met een mooi boompje.