Pluswonen

PlusWonen staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden. Dat heeft alles te maken met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft het zich de laatste jaren kunnen bewijzen in zeer uiteenlopende projecten. Uitbreiding of inbreiding, kleine of grote series, appartementen (pdf) of grondgebonden woningen (pdf), óók wanneer de budgetten krap zijn: PlusWonen biedt een betaalbare maatwerkoplossing. Een visueel aantrekkelijke oplossing bovendien, want de architectonische vrijheid binnen het PlusWonen-concept is groot.

Een duurzame manier van bouwen

PlusWonen is dus een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Maar wat minstens zo belangrijk is: PlusWonen is ook een duurzame manier van bouwen (pdf). Standaard presteren woningen volgens het PlusWonen-concept 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm. Maar een EPC van 0 (pdf) is ook mogelijk binnen PlusWonen. Ook wat dat betreft is PlusWonen dus een slim bouwconcept. Voor VolkerWessels gaat duurzaamheid echter verder dan de EPC-norm. Het maakt integraal onderdeel uit van het PlusWonen-concept. Dit komt naar voren door keuzes die gemaakt worden op het gebied van onder andere duurzaam materiaalgebruik, duurzaam samenwerken en duurzaam grondstoffenbeheer. SLIM betaalbaar én duurzaam.

Flexibel

PlusWonen leent zich uitstekend voor uitleglocaties. Maar ook voor binnenstedelijke (her)ontwikkeling is het een zeer effectieve oplossing. Mede door het gebruik van prefab kan op een gering oppervlak gewerkt worden. De omgevingsoverlast blijft hierdoor minimaal. De hoge bouwsnelheid en de mogelijkheid om kleine aantallen woningen op te leveren, maken dat bewoners in geval van vervanging niet lang gebruik hoeven te maken van alternatieve woningen. PlusWonen is daarmee een flexibel, maar zeker ook een klantvriendelijk bouwconcept. Midden in Westmaas bouwde Kroon & De Koning bijvoorbeeld 10 woningen aan de Beneden Nieuwstraat:  Kijk voor alle actuele PlusWonen-projecten op onderstaande link van pluswonen

Betrouwbaar

PlusWonen is een concept van VolkerWessels. De veelal regionaal opererende VolkerWessels-ondernemingen kunnen de woningen volgens het PlusWonen-concept aanbieden met de maatwerkservice van een kleine organisatie. Tegelijk profiteren zij van de expertise van het grote concern en de ervaring van hun collega's. Jaarlijks worden er met goed gevolg circa 700 woningen met het concept gerealiseerd.

Informatie?

Ook benieuwd naar hét slimme duurzame bouwconcept van VolkerWessels?

Klik op de link hieronder:

Links

Pluswonen

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.