Serviceformulier

 

Om in contact te komen met onze afdeling service verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

TIJDELIJKE MAATREGELEN ALS GEVOLG VAN HET COVID-19 VIRUS

 

Gezien de recente ontwikkelingen m.b.t. het COVID-19-virus hebben wij helaas moeten besluiten om niet urgente klantcontacten te vermijden. Dat betekent dat wij alleen bij echt dringende zaken zoals ernstige lekkages e.d. bij u langs zullen komen. Onze medewerkers zullen u dan wel vragen of het veilig is om bij u langs te komen. Wij zullen hierbij de richtlijnen van het RIVM hanteren.

 

Wij volgen de ontwikkelingen van het COVID-19-virus en de adviezen van de overheid nauwlettend. Zodra het kan zullen wij de werkzaamheden opnieuw met u inplannen. Houdt u er dan a.u.b. wel rekening mee dat wij op dat moment niet overal tegelijk kunnen zijn en de werkzaamheden zullen prioriteren.

 

Verder verzoeken wij u zoveel mogelijk per email met ons te communiceren gezien de beperkte kantoorbezetting.

 

Excuses voor het ongemak. Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit!

Vraag, opmerking of klacht

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld. Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op 'Verzenden'
Dit veld is verplicht
* Verplichte velden

 

 

 

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.