Zwijndrecht, 40 appartementen De Uilenhof

Aan de rand van winkelplein Kort Ambacht, op de plaats van de voormalige Ford-garage, is het strakke en moderne gebouw De Uilenhof gerealiseerd. Een appartementencomplex met een bijzondere uitstraling in een betaalbare prijscategorie.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Architect
4D Architecten
Constructeur
IOB Ingenieursbureau
Uitvoeringsperiode
november 2008 - december 2009
Projectcategorieën

Van alle gemakken voorzien

Met De Uilenhof heeft Zwijndrecht er 40 appartementen bij in een bijzonder gewild segment. Het complex biedt moderne en compacte woningen in een rustige en groene woonomgeving. Het gebouw is voorzien van een lift. Ieder appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond en over een eigen afgeschermde parkeerplaats naast het gebouw. Buiten is een ondergronds afvalinzamelingsysteem.

Chique en zwierig

De elegante donkere stenen gecombineerd met het blauwgroene glas geven De Uilenhof een ingetogen en chique voorkomen. Voeg daar de heldere lijnen en de zwierige, ten opzichte van elkaar verspringende balkons aan toe en het is duidelijk dat hier sprake is van een cluster appartementen van hoge kwaliteit.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.