Oude-Tonge, 221 recreatiewoningen Suijssenpolder

Natuur, rust, ruimte en recreatie. Die termen horen onlosmakelijk bij Waterryck Suijssenwaerde. De Suijssenpolder, een van de drie deelgebieden van het uitgestrekte natuur- en waterlandschap rond het dorp Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee, vormt de ideale locatie voor moderne en comfortabele recreatiewoningen. 

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
HD Projectrealisatie
Constructeur
Bartels Utrecht
Projectcategorieën

Typen recreatiewoningen

De Suijssenpolder bestaat uit zes schiereilanden en twee dijken. In de 221 permanente recreatiewoningen op de eilanden en langs de dijken kan gedurende het hele jaar worden gerecreëerd. De zeven typen recreatiewoningen hebben de volgende namen: 

  • Slaak
  • Zegge
  • Wateringen
  • Zuid Vlije vrijstaand
  • Zuid Vlije geschakeld
  • Kreek
  • Krammer

Kwaliteit

Alle recreatiewoningen zijn opgebouwd uit hoogwaardige producten, waaronder duurzame, onderhoudsvrije materialen en roodbruin metselwerk.Grote glasoppervlakten bieden de bewoners een breed uitzicht over het polderwater. De kwaliteit en veilligheid in de directe omgeving van de recreatiewoningen zijn gewaarborgd door onder meer gevarieerde beplanting en snelheidsbeperkende maatregelen.

Waterrecreatie

De recreatiewoningen zijn gesitueerd op zeer ruime kavels, met tuinen die direct in contact staan met het water. Elke woning heeft de mogelijkheid voor een privé-aanlegplaats voor een boot, grenzend aan de eigen kavel. Het water van de Suijssenpolder krijgt een diepte van circa 2,20 meter. Tevens wordt er, door middel van een sluis, een open verbinding gerealiseerd met het water van de Krammer. Hierdoor blijft de recreatie niet beperkt tot het water rondom de schiereilanden.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts