Oostvoorne, 12 appartementen met parkeergarage

Nabij het centrum en aan de rand van het natuurgebied van Oostvoorne zijn 12 luxe levensloopbestendige appartementen met parkeergarage gerealiseerd.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Stichting Seniorenhuisvesting De Burght
Architect
Architectenbureau Weeda van der Weijden
Constructeur
Theo Wulffraat en Partners
Uitvoeringsperiode
maart 2009 - maart 2010
Projectcategorieën

Ideale ligging

Vanwege de ligging in de bebouwde kom, vlakbij de winkelvoorzieningen van de Stationsweg en grenzend aan het landgoed Mildenburg, is de locatie zeer geschikt voor comfortabele seniorenwoningen. Bovendien bevindt zich op loopafstand het woonzorgcentrum Leemgaarde van waaruit extramurale zorg kan worden verleend.

Landhuisachtige uitstraling

De locatie en de karakteristieke groene terreininrichting met waardevolle bomen vragen om een bebouwing met een landhuisachtige uitstraling. Het plan toont een asymmetrisch landhuis in twee woonlagen met kap. Achter de gevel bevinden zich de 12 appartementen die via drie trappenhuizen bereikbaar zijn. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Onder het gebouw is een halfverdiepte stallingsruimte gerealiseerd voor circa 20 parkeerplaatsen, bergingen en algemene ruimten. Achter het gebouw is een parkeergelegenheid voor bezoekers.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.