icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Heinenoord, deelplan 2 't Groen

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen. De kwadrantwoningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters en jonge gezinnen! Het kleinschalige appartementengebouw ligt aan een autoluw plein. Er zijn 8 appartementen, variërend van begane grond-appartementen met privé tuin tot penthouses met royale terrassen. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t groen!

Opdrachtgever
Novaform
Architect
RoosRos Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Uitvoeringsperiode
Eind 2023 - begin 2025

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.
Het ontwerp van ’t groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Deze vrije achterzijde wordt dan ook grotendeels gevormd door de woonsfeer van fase 2: Het Erf. 

Projectwebsite 't Groen