Hardinxveld-Giessendam, De GiessenPoort

Naast het Thorbeckehuys in het centrum van Hardinxveld-Giessendam is De GiessenPoort gebouwd: een comfortabel appartementencomplex met 41 woningen en een supermarkt en winkelpassage op de begane grond.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Ontwikkelingsmaatschappij Nieuwe Talma
Architect
KOW Architecten
Constructeur
Goudstikker - de Vries
Uitvoeringsperiode
november 2008 - oktober 2010
Projectcategorieën

Indeling

De 41 appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen en variëren in woonoppervlakte van 84 tot 104 m². Er zijn in totaal 13 woningtypes; het ene appartament heeft een wat grotere woonkamer of ruimere slaapkamers, de ander een groter terras of balkon. Naast de Albert Heijn en passage met drie dagwinkels zijn op de begane grond een centrale parkeergarage en royale bergingen voor de bewoners gevestigd. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezamenlijke daktuin.

Gevel

Het woongebouw is opgetrokken met oranje/rode baksteen gevels. Delen van de gevel op de derde verdieping zijn afgewerkt met vezelcementleien.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.