icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 mei 2012

Start verkoop Poortwijk3 te Oud-Beijerland

"Start verkoop 31 woningen Poortwijk3" Op zaterdag 21 april heeft op de bouwlocatie van Poortwijk3 in Oud-Beijerland de verkoopbijeenkomst plaats gevonden voor de eerste 31 vrije sector koopwoningen. Het ontwerp van de geschakelde-, drie-onder-een-kap-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen is mede op basis van de woonwensen van toekomstige bewoners tot stand gekomen. In Poortwijk3 worden 78 vrije sector koopwoningen gebouwd. De wijk valt op door de enorme ruimte en het gevarieerde woningaanbod. De huizen die zijn ontworpen door Klunder Architecten, zijn ten minste 6 meter breed en staan op kavels vanaf circa 180 m2. Iedere woning heeft een eigen architectuur. Door toepassing van verschillende kapvormen, steenkleuren en gevelindelingen zijn alle woningen anders.  Prijzen vanaf € 265.000,- v.o.n.

Woonomgeving

Woonomgeving

In Poortwijk 3 wordt niet alleen veel aandacht besteed aan de woningen. Ook de directe woonomgeving wordt niet vergeten. Water is één van de belangrijkste kwaliteiten van het plan. Veel woningen hebben een tuin die direct aan het water grenst. De oevers worden zorgvuldig mee-ontworpen en vormgegeven. Een vlonder of een terras aan het water behoren tot de mogelijkheden. Het groene karakter van de wijk wordt onderstreept door de hagen die de tuinen scheiden van de straat. Ook duurzaamheid is zeer belangrijk. Alle woningen presteren qua energieverbruik straks substantieel beter dan wettelijk vereist.

Uiteraard is er ook gedacht aan voldoende parkeerplaatsen voor auto's. Het plan voorziet in meer parkeerplaatsen dan de landelijk geldende en door de gemeente gehanteerde parkeernormen, zonder dat de woon- en leefomgeving wordt aangetast.

 Kijk voor meer informatie op http://www.poortwijk3.nl/