icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 oktober 2015

Start verkoop MyOwnHome Volgerlanden Hendrik Ido Ambacht

Op zaterdag 31 oktober 2015 vindt bij Van Spronsen Makelaars de feestelijke start verkoop plaats van 32 nieuwbouwwoningen in project De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht. De MyOwnHome woningen kunnen door de kopers zelf worden samengesteld met behulp van een online woonconfigurator. Tijdens de start verkoop kunnen geïnteresseerden een compleet informatiepakket ophalen met verkoopbrochure, inschrijfformulier, prijslijst en spelregels over de toewijzing van de woningen.  

Het project

MyOwnHome Volgerlanden is één van de deelprojecten in uitbreidingsplan De Volgerlanden. Het project bestaat uit 12 twee-onder-een-kap woningen (137 m2 vanaf € 299.000 v.o.n.) en 20 rijwoningen (104 m2 vanaf € 179.000 v.o.n.). De woningen hebben verschillende breedte- en dieptematen. Kopers hebben keuze in kleur metselwerk, kapvorm, gevelindeling, plattegrondindeling en uitbouwopties. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnenterrein. 

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en Kroon & De Koning, beiden onderdeel van VolkerWessels. Kroon & De Koning is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen.

De Volgerlanden

De wijk De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtige woonomgeving. De variëteit aan woningtypes is groot. Daarnaast maken de groene, waterrijke en kindvriendelijke omgeving en het brede aanbod aan voorzieningen de wijk gewild. MyOwnHome Volgerlanden ligt in de ‘driehoek’ Sophialaan, Ambachtszoom en Krommeweg, direct aan de westelijke rand van de Sophiapolder. Met de fiets, scooter of auto is men binnen enkele minuten in het centrum van Hendrik Ido Ambacht. Maar ook is er volop groen en ruimte voor recreatie in de directe omgeving.

MyOwnHome woonconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper krijgt de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator zijn woning te wijzigen/upgraden. Zo kan de koper kiezen uit verschillende kapvormen, diverse kleuren metselwerk, breedtematen en dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voorgevel als achtergevel maar ook de plattegronden kunnen
wijzigen. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een Frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapel of dakraam. Voldoende keuzemogelijkheden om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning. Via de woningconfigurator op www.myownhome-volgerlanden.nl kan de koper nu al een kavel kiezen en de woning samenstellen.

Start verkoop

Zaterdag 31 oktober tussen 11.00 uur en 14.00 uur vindt de feestelijke start verkoop plaats bij Van Spronsen Makelaars, De Schoof 8 in Hendrik Ido Ambacht. Alle geïnteresseerden zijn welkom om het informatiepakket op te halen. Het verkoopteam is aanwezig om  alle vragen te beantwoorden.