27.09.17

Informatie- en inspraakavond ontwikkeling woningbouw Achthuizen

Kroon & de Koning is voornemens om een woningbouwplan te ontwikkelen voor het gebied tussen de H'Oranjeweg en de Zandweg in Achthuizen. De gemeente Goeree-Overflakkee is van plan om aan de H'Oranjeweg in Achthuizen woningbouw te realiseren, bestaande uit ongeveer negen woningen. Om beide plannen toe te lichten, vindt er op woensdag 27 september 2017 een informatie- en inspraakavond plaats.

Locatie en tijd

De informatie- en inspraakavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Het Buurthuis, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Tijdens deze avond krijgen bezoekers een korte presentatie over het plan aan de H'Oranjeweg en over het plan tussen de H'Oranjeweg en de Zandweg. Daarnaast krijgt men informatie over de verkoop en is het mogelijk om vragen te stellen. Omwonenden, mogelijke kopers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Belangstellingsformulier

Het belangstellingsformulier gemist op de avond zelf? U kunt het hier alsnog downloaden, zie onderstaand. Ingevulde formulieren kunt u mailen naar info@kroondekoning.nl

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.