icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 juni 2016

Feestelijke start bouw 38 woningen Heerlijk Heenvliet

Toekomstige bewoners van de nieuwe woonwijk Heerlijk Heenvliet hebben samen met wethouder Christel Mourik van de gemeente Nissewaard het startsein gegeven voor de bouw van 38 woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Toekomstige bewoners betrokken bij de ontwikkeling

Heerlijk Heenvliet biedt een gevarieerd aanbod van kleine en grote rijwoningen, hoekwoningen met en zonder garage, tweekappers en vrijstaande woningen. Door het vroegtijdig betrekken van geïnteresseerden in de ontwikkeling is het plan een succes geworden en zijn alle woningen snel verkocht.

 

Heerlijk Heenvliet is kindvriendelijk opgezet. De straten zijn breed, er komt een fijne speelweide voor de kleintjes en er is een openluchtzwembad om de hoek. De hele wijk ligt circa een halve meter hoger dan de omgeving. Zo krijg je een royaal uitzicht over de omliggende polders en zijn er geen hoge schuttingen nodig om voldoende privacy in je tuin te hebben. De woningen onderscheiden zich door een rijke jaren-30 architectuur met mooie goten en erkers.

 

Heerlijk Heenvliet is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Kroon & De Koning, onderdeel van VolkerWessels.