icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juli 2016

Bouw gestart MyOwnHome Volgerlanden Hendrik Ido Ambacht

Na een succesvolle verkoop is begin juni gestart met de bouw van 32 nieuwbouwwoningen in project De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. De MyOwnHome woningen zijn door de kopers zelf samengesteld met behulp van een online woonconfigurator.

Start bouw

De bouw is gestart! Het terrein is door de gemeente bouwrijp gemaakt en Kroon & De Koning heeft de bouwplaatsvoorzieningen aangebracht en de bouwputten ontgraven. Begin juli is gestart met het heiwerk. Nog voor de bouwvak zijn de eerste begane grondvloeren gelegd.

Het project

MyOwnHome Volgerlanden is één van de deelprojecten in uitbreidingsplan De Volgerlanden. Het project bestaat uit twaalf twee-onder-een-kap woningen (137 m² vanaf € 299.000 v.o.n.) en twintig rijwoningen (104 m² vanaf € 179.000 v.o.n.). Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en Kroon & De Koning, beiden onderdeel van VolkerWessels. Kroon & De Koning is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen.

De Volgerlanden

De wijk De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtige woonomgeving. De variëteit aan woningtypes is groot. Daarnaast maken de groene, waterrijke en kindvriendelijke omgeving en het brede aanbod aan voorzieningen de wijk gewild.
MyOwnHome Volgerlanden ligt in de ‘driehoek’ Sophialaan, Ambachtszoom en Krommeweg, direct aan de westelijke rand van de Sophiapolder. Met de fiets, scooter of auto is men binnen enkele minuten in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Maar ook is er volop groen en ruimte voor recreatie in de directe omgeving.

MyOwnHome woonconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper heeft de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator zijn woning te wijzigen/upgraden. Zo kan de koper kiezen uit verschillende kapvormen, kleuren metselwerk, breedtematen en dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voor- als achtergevel en de plattegronden. Verder zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een Frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapellen of dakramen. Voldoende keuzemogelijkheden dus om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning.
Via de woningconfigurator op www.myownhome-volgerlanden.nl kan de koper een kavel kiezen en de woning samenstellen.

In Nederland zijn op meerdere locaties MyOwnHome initiatieven gestart. Zie www.myownhome.nl/projecten voor de meest actuele projecten.