PlusRenoveren

PlusRenoveren is het slimme renovatieconcept van VolkerWessels en is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Aan het eind bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden uw woningen aangepast volgens de samen met u geformuleerde eisen. Zonder bovenmatige belasting van uw eigen organisatie en met minimale overlast voor de bewoners.

Eenvoudig, zorgeloos,duurzaam

De Nederlandse woningvoorraad slurpt nog altijd energie. Tegelijk blijven de energieprijzen stijgen.

Dit is dus hét moment om samen te werken aan duurzame investeringen die verder reiken dan het verbeteren van de energieprestatie.

Daarnaast laat het Convenant energiebesparing Corporatiesector er weinig misverstanden over bestaan: de komende jaren spannen de woningcorporaties zich in om de energieprestaties van hun woningen sterk te verbeteren. Het streven bij renovaties is een energielabel B of een verbetering van minimaal twee niveaus, naast een gezond en veilig binnenklimaat. Dat vraagt veel van de medewerkers, budgetten en bewoners. Daarom biedt Volker Wessels nu een totaaloplossing die toewerkt naar een eenvoudig en zorgeloos renovatieproces met een duurzaam eindresultaat: Plusrenoveren.

Meer informatie? zie de brochure of bezoek de site via onderstaande link.

Schilrenovatie

Binnen dit slimme renovatieconcept van Volker Wessels zijn talloze mogelijkheden om de bestaande woningvoorraad te veruurzamen. Voorde meest voorkomende woningtypes zijn pakketten als voorbeeld samengesteld met de daarbij behorende energetische prestaties. Één van de configuraties is de beproefde oplossing schilrenovatie. Met schilrenovatie geeft u deze woningen een nieuwe, sterk isolerende jas. Daardoor gaan de energieprestaties omhoog, wordt het wooncomfort sterk verbeterd en stijgt ook de waarde van uw woningbestand.

Meer informatie? Zie de brochure of bezoek de site via onderstaande link.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.