My Own Home

Ontwerp je eigen woning. Het compleet nieuw MyOwnHome concept beantwoordt aan de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit, duurzaamheid, keuzemogelijkheden en vooral betaalbare woningen. Een compleet huis met woonkamer, minimaal 2 slaapkamers, tuin, berging en parkeerplaats vanaf € 140.000,00 inclusief de grond. In ons huidige financiële klimaat een ideale kans voor starters, jonge stellen en kleine gezinnen.

 

MyOwnHome is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Enerzijds via een doordacht woonconcept, waarbij de bouwmethode veel prijsvoordeel biedt. Anderzijds door de efficiënte samenwerking tussen gemeenten, woningcorporaties en bouwer.

 

Starters, alleenstaanden, jonge stellen en kleine gezinnen worden op deze manier in staat gesteld een betaalbare eengezinswoning te kopen.

 

De vele indeling- en afwerkingmogelijkheden zijn gebundeld in pakketten, of 'bouwstenen' genoemd. Met deze bouwstenen kan de toekomstige koper zijn woning online bouwen en helemaal op eigen specifieke woonwensen afstemmen zonder te verdwalen in lange lijsten met opties. Het spreekt voor zich dat de woningen duurzaam gebouwd worden volgens de laatste normen van het Bouwbesluit. MyOwnHome is een concept van Bébouw Midreth.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van MyOwnHome (http://www.myownhome.nl/)

 

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.