icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen

Anders denken over duurzaam ontwikkelen en bouwen. De maatschappij verandert. Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid en andere manieren van werken en recreëren in en om het huis zijn de wensen ten aanzien van de woonomgeving veranderd.

Over ons - Concepten - Morgen Wonen foto 1

Mensen hebben behoefte aan een eigen plek die matcht met hun situatie en hun ideeën. Het Nederlandse woningaanbod is hier niet op berekend. Niet in kwantiteit én niet in kwaliteit. Immers: de moderne consument leeft bewust en is kritisch. Hij wil ruim, energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm, en bovendien betaalbaar wonen.

VolkerWessels wil positief bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Levenskwaliteit gaat over geluk, over welzijn, en daarmee – onder meer – ook over voldoende beschikbaarheid van comfortabele, gezonde en betaalbare woningen. Woningen die inspelen op de behoeften en wensen van mens en maatschappij. Levenskwaliteit gaat ook over duurzaamheid. Over het besef dat we de volgende generaties een leefbare aarde willen overdragen.

Over ons - Concepten - Morgen Wonen logo

De nieuwe uitdagingen in de woningbouw vragen om innovatie

Vanuit haar visie om onder geconditioneerde omstandigheden gezonde en energieneutrale woningen te produceren heeft VolkerWessels veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de grensverleggende nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. MorgenWonen is assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. De woning wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit. Onderhoudsarm en energienotanul.

Lees meer over MorgenWonen