Oude-Tonge, 87 appartementen De Handelskade

De Handelskade is een woningbouwproject aan de jachthaven van Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee: een uitzonderlijk fraaie locatie in een landelijke en waterrijke omgeving.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Bouwcombinatie Crispijn
Architect
HD Projectrealisatie
Constructeur
Bartels Ingenieursbureau
Projectcategorieën

Traditionele stijl

Ieder appartement van De Handelskade heeft een vrij uitzicht over het water en ligt op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen. De in totaal 87 koopappartementen verdeeld over acht blokken bestaan uit verschillende types. Het geheel is gebouwd in traditionele stijl, die vloeiend aansluit bij de authentieke omgeving.

Prestigieus plangebied

De Handelskade is onderdeel van het prestigieuze plangebied Waterryck Suijssenwaerde, een gebied dat ook het nabij gelegen Crispijnterrein en de Suijssenpolder omvat. Dit totaalplan voor permanent wonen aan de haven is gerealiseerd op slechts een half uur rijden van de Randstad. Een uniek plan op een unieke locatie.

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.