Bergschenhoek, centrumplan

Herontwikkeling van het centrum van Bergschenhoek. Aan de Kerkstraat, het Rondom en de Dorpsstraat maakt bestaande bouw plaats voor een ondergrondse parkeergarage, winkelruimtes, 27 appartementen en een binnentuin. 

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Bouwfonds Ontwikkeling
Architect
RPHS Architecten
Constructeur
ABT
Uitvoeringsperiode
mei 2014 - februari 2016
Projectcategorieën

De nieuwbouw binnen het centrumplan omvat: 

  • Een ondergrondse parkeergarage, grenzend aan de bestaande, deels aangepaste supermarkt. De parkeergarage telt 102 plaatsen en is bestemd voor zowel bezoekers als bewoners.
  • Een grote winkelruimte en twee aparte winkelunits op de begane grond boven de parkeergarage.
  • 27 comfortabele appartementen op de twee bovenliggende verdiepingen.
  • Een sfeervolle, gemeenschappelijke binnentuin.


Voor, tijdens en na de bouw wordt de omliggende openbare ruimte heringericht.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.